Sovmorgon

Efter en natt med mycket stirrande i taket är det otroligt skönt och lyxigt att få ligga kvar i sängen och dra sig långt efter man vaknat.

Genom Readly appen kommer man ju över en hel del grejer man normalt aldrig skulle läsa. Bläddrade just i en bilaga som enbart handlar om kungahuset. Såg den hör bilden på Kronprinsessparet från i somras:

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3261.png

My god vad ser de fit ut! Kolla in Victorias armar. Jag fick helt lust att börja träna. + 4 kg slutade julen på :/. Sjukt tråkigt med kilon och vikthets så det tänker jag inte utsätta vare sig er eller mig för. Jag vill bara må bra och ännu bättre. Efter några kapitel i HormonBibeln är jag hooked. Martina skriver bra och enkelt om otroligt fascinerande processer. Här kommer ett smakprov:

”Att optimera sina hormoner är på intet sätt begränsat till kosten, utan handlar i korthet om att med små och enkla medel må bättre både fysiskt och psykiskt. Det syftar också till insikten om att saker och ting inte bara är, utan att det finns mer bakom våra tillkortakommanden än att vi bara är lata, klent byggda, trötta eller har dålig karaktär. Den inre biologin sträcker sig utanför ramarna för våra olika personligheter och den är i högsta grad påverkbar.”

Vad ska du göra årets sista dag?!
Vi ska äta middag ute med T&M ikväll och sen vidare till en liten fest. Normalt är jag ju aldrig på festhumör (saknar den genen) men i år är den extra mycket på minus. Allt snytande (skinnflådd) ledde igår till ont stickande under näsan och ett förkylningssår under näsan Iform av Hitlers mustasch. Lägg till jetlag, viktuppgång, hosta och rödsprängda ögon så har ni mig. Har inte ens ngt att ha på mig. Så eländigt att man bara kan skratta, stackars C.

Idag, nu ska jag försöka ordna upp mig själv mycket nog för en promenad i solen, ska försöka skaffa gymkort (ofta obemannat och 0 engelska) på min PT:s gymkedja och inhandla anteckningsböcker & stor Kalender till 2015.
Jag ser framför mig en kalender som fungerar som journal, där man kan skriva dagbok, klistra in grejer och skriva upp inspirerande citat etc. Blir en stor grej att släpa runt på kanske.

Idag har jag börjat använda appen Naturalcycles tillsammans med medföljande termometer. Jag vet att jag omöjligt kan bli gravid på naturlig väg men jag är ju en sucker för Lifelogging och tänker att det inte kan skada att ha full kontroll över mina cykler. 99,9 % säker skall den vara, för dig som vill undvika att bli gravid – låter100 gånger bättre än en massa hormoner och P-piller.

Farväl 2014, vila i frid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s