Ovan molnen

Tänker mycket på 2015, tänker mycket på året som gått, på alla framgångar, på alla bakslag. Så mycket första gången, så många steg tillbaka. Inför 2015 vill jag inte komma med en massa pekpinnar, en massa måsten eller en massa får inte,

Jag vill bli inspirerad, motiverad och känna livet porla i varenda liten ådra av min kropp. Jag vill leka, skratta och älska. Jag vill drivas av kärlek och lust, nyfikenhet och en aldrig sinande glädje. Jag vill älska min kropp, känna tacksamhet mot den, samarbeta.

Därför tänker jag att det ska fokus på många andra saker än just mat. Jag vill läsa mycket mer inredningsmagasin och böcker – få ting gör mig mer inspirerad och glad. Efter ett par timmar bland vackra saker, finurliga idéer och behagliga material och färger, känner jag mig glad och full av lust.

Jag vill gå mycket mer på loppis, temple sales och i möbelaffärer. Samma sak här, att dra fingertopparna över varmt, gammalt trä eller se potential i en gammal ful vas gör mig extremt glad. Bäst är att hitta föremål som är fina, gamla och kan användas varje dag,

Vi har ett litet projekt när vi kommer hem, vårt första faktiskt, ingen av oss har någonsin renoverat en möbel innan, men det ska vi göra nu, ett fint gammal skåp. Jag hoppas det ger mersmak, tyvärr har jag inte visat mig vara speciellt händig intill nu, oftast är mina idéer oändligt mycket bättre än mitt utförande. Kan bero på att jag ger upp och inte övar mig till färdighet.

Om jag ska ha råd till alla mina inredningsdrömmar så är jag så illa tvungen att börja göra lite mer själv. Jag längtar redan till nästa december då jag har stora planer för nästa års julpynt.

Så 2015, ro hit med massor av härlig inspiration för hemmet, magiska men billiga loppisar och gör mig skicklig med penseln samt nål och tråd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s