Rapport från SAS lounge Köpenhamn

Att vara guldmedlem på SAS innebär fortfarande en del bra saker även om de blir färre efter årsskiftet. C är guldmedlem och jag är silvermedlem. Det innebär att vi får resa med 5×23 kg och kan sitta skönt i Loungen sista timmen innan flyget går.

Det har kommit riktigt mycket snö i Köpenhamn nu och det är hysteriskt kallt. Vi väntade ca 20 min på perrongen innan tåget kom och jag hann bli totalt nedkyld. Jag har sällan känt mig så sliten och nedgången som jag gör nu. Jag tror inte jag orkar den här rundan fler gånger. I och med att jag måste hem med jobbet i slutet av november varje år blir det här lite för mycket för mig. Jag är inne på 11/2 månad med jetlag nu. Det går bara inte att förhandla bort julen med C. Egentligen är det ju så konstigt, hur mkt vi människor gör på autopilot, trots att ingen egentligen uppskattar eller njuter av det.

Tycker synd om C som gråtit från och till sedan igår, över att behöva åka ifrån tjejerna. För mig har det varit väldigt många dubbla känslor att vara hemma. Så klart urmysigt och underbart att träffa alla men också enormt slitigt. Mitt självförtroende är typ kört i botten för att jag är trött och känslig för kommentarer, blickar, allt som inte sägs. Jag orkar liksom inte hålla garden uppe och brottas med lika delar rädsla för sjukdomar på grund av dåliga matvanor som rädslan för all leva så länge att jag måste dö ensam.

Så knäppt, man kan ju dö imorgon och egentligen tycker och tänker jag inte alls så här men blir personlighetsförändrad av tröttheten.

Så, jag längtar extremt mycket efter att komma hem, landa, få ett par månader av rutiner och trygghet, bli mig själv igen. Det är ganska ironiskt – HELA mitt liv har jag längtat ut och bort, det har brunnit i kroppen efter att få resa, efter att befinna mig så långt bort hemifrån som möjligt. Nu vill jag bara hem. Det är väl skönt att man får ändra sig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s