Dag 361

Ljuvlig promenad i solen igår. Tills solen försvann & jag blev totalt nedkyld. Jag är så sjuk idag att jag inte minns när det var så här illa. Idag skulle jag ha hjälpt C’s yngsta dotter att handla på IKEA och fixa i hennes nya lägenhet, vi skulle ha hälsat på C’s bästa kompisar och ätit julbord ikväll med C’s familj. Alla andra är så klart iväg. Jag har fyllt en ICA påse med näsdukar sedan igår kväll. Ynk, ynk. Vad gör man inte för att få vila lite liksom.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3249.jpg

Jag blir faktiskt rädd för mig själv i spegeln. C’ s äldsta dotter, som vi bor hos nu har en fantastisk sambo, Andreas. Han är en otroligt entusiastisk entreprenör som just nu håller på att starta upp en webbaserad chilishop.
Som ett desperat försök att mota bort infektionen åt jag i morse en hel, egenodlad Habanero chili. Jag trodde verkligen att jag skulle dö så starkt var det. Tyvärr blev jag inte frisk.

Så vackert det var igår på promenad.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3245.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3250.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3247.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3240.jpg

Imorgon är näst sista dagen i DK, vi flyger hem måndag. Jag längtar hem hysteriskt, till eget hus, Stella och ordning och reda. Jag blir så förvirrad av alla grejer jag ska hålla reda på. Någonstans på vägen från Tranås tillbaka till DK har jag tappat hela min sminkväska med ALLT smink. Dyrt och trist, blir verkligen trött på mig själv. Hoppas jag ge mig ut och handla lite imorgon, har ju desperat behov för lite kläder, smink och mat då jag inte vet när vi kommer hem nästa gång.

Nu är jag helt matt och näsan illröd, måste nog sova lite igen.
Ska snart bli mer social igen, stå ut med mig lite till!

En reaktion på ”Dag 361

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s