Dag 355

Så höll vi julafton igår vilket var mysigt som bara den och vi höll igång till klockan ett på natten. Jag var sjukt sliten, trött och hade huvudvärk etc hela dagen efter över en månad av dålig sömn. Fick tips om att dricka havre vatten, som en naturlig energidryck. Jag köpte ekologiska, glutenfria havregryn, lät de dra i vatten i kylskåpet ca 15 min, silade av och drack, tror det hjälpte lite.

Åt i alla fall av allt igår, potatis, rödkålssallad, risgrynsgröt, godis – allt och mycket. Idag har jag just ätit 11/2 frukostbullar med smör och ost.

Så kan det gå. Det var gott, sjukt gott! Jag har lite ångest men bara lite. Det här är ju inget problem egentligen, annat än att det inte blir som jag har bestämt mig för. Eller snarare att jag ändrar mig när jag ser maten.

I alla fall – jag ser fram emot att få ett par månader med rutiner, träning etc i Januari, februari och då vet jag att jag kommer på banan igen. Min PT är visserligen gravid men jag hoppas hon kan träna med mig ett tag till,

Idag tror jag att C och jag rymmer och åker till Kallbadhuset i Helsingborg och tar ett dopp, därefter till Höganäs porslinsfabrik och kör längs med kusten norr om Helsingborg till Arild och Mölle. Sen kör vi upp till pappa och Carina som är på julkonsert i Malmö ikväll. Därför får vi en dag att ladda om på, både från mat, familj och sociala aktiviteter. Vi kommer också gå en långpromenad i pålsjöskog, något jag inte har gjort på 10 år.

Jag har hittat en fantastisk bok jag ska berätta mer om efter att ha läst den (tips från J) men det blir nog en fasta i Januari. Nu ska jag se vad jag ska göra för att inte fortsätta med denna kolhydratstinna kost jag levt på i ett dygn snart.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3121.jpg

Nutid

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3114.jpg

Framtid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s