Vigsel

Dag 353

Så är vi gifta, också i lagens ögon 😉
Jag har hygget mig så mycket att jag glömt att ta bilder.
C bad sin svägerska att ta bilder med min iPad och de önskar jag att jag inte hade sett. Anyway min pappa & Carina kom, C’s bror och fru och C’s mamma. Vigseln var över på 30 sekunder, sen fick vi ett glas champagne och sen tog vi upp på Store Kro i Fredensborg för 3 rätters lunch. Jag glömde ta bilder av själva restaurangen men den var helt underbar. Ett värdshus från 1700-talet som precis har blivit renoverat med den gamla atmosfären i behåll. Till förrätt Pilgrimsmusslor med blomkålspuré, till varmrätt andelår med surkål och till efterrätt en hallon pannacotta, jag åt halva min dessert och njöt, den var gudomlig, helt igenom gudomlig.

Så, helt ok klarat med maten. Nu är vi hemma hos C’s mamma och det står godisskålar på ungefär varannan meter. DET är farligt.

Såg ENORM ut på alla bilderna, den här är den enda som är representabel. Det är lång väg ännu.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3088.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3098.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3092.jpg

Dagen slutar på 6% kolhydrater, 14% protein och 80% fett. Fortfarande ligger jag på ca 5% för lite fett per dag. Nu är den benen upp och försöka låta magen andas ut. Hoppas du har en fin dag ❤️

En reaktion på ”Vigsel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s