Glad igen

Dag 352

Okej humörkarusellen fortsätter. Vände dagen och fick en alldeles, alldeles underbar dag i fina Köpenhamn. Efter ett par timmars shopping tog vi lunch på anrika, fantastiska Café Victor, nära Kungens Nytorv. Vi hade en fantastisk tur och fick ett bord direkt. En portion flæskesteg sat som en smäck, något av det bästa DK har att erbjuda å LCHF 🙂 Det är dock mycket socker i rödlök så det åt jag väldigt lite av.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3065.jpg

Efter ytterligare några timmar avslutade vi dagen på stan med en julmarknad på Strøget. Där, i kylan och julmysen bestämde vi oss för varsin Lumumba. Den var sjukt god och värmde gott i snålblåsten. Jag tänkte att det fanns gott om Kolhydrater från dagens konto och att den nog ändå fick plats innanför ramarna.

När jag kom hem och loggade mitt matintag i Lifesum så BOOM 35 kolhydrater i 200 ml Lumumba. Så det var sista gången jag gjorde det. Känner mig inte påverkad, om än lite mer uppsvullen kanske..?! Får se vad som händer nu men jo, dag 2 kom första undantaget.

Till middag åt jag tunna rostbiff skivor, rökt lax och majonäs. Dagen slutar på 14% kolhydrater istället för 5% och fettet på 68% istället för 80%.

Ikväll har jag slagit in alla paket utom 5, tar sista rycket imorgon, efter vigseln. Nu ska jag sova och imorgon är jag en gift kvinna, också i lagen ögon.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3067.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2014/12/img_3068.jpg

En reaktion på ”Glad igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s