Loppisfynd

Dag 347

IMG_3047.PNG

Här är det lite stressat, grinigt, bråkigt och sjukt. Bottnar kanske i otillräcklighet och irritation över att inte riktigt orka det jag borde de sista dagarna innan jul. Jag har så fruktansvärt dåligt samvete för så många människor men jag orkar inte det sociala just nu. Jag gör klassiska fel som att bli sårad när C inte uppfattar mina hints om vad jag vill ha och behöver. Han är ju man och behöver budskapet skurit ut i papp.

Det blev en tjurskallig, obekväm och sömnlös natt på soffan för min del inatt. Känns inte som den här flunsan går åt rätt håll. Tog mig ut på en liten loppis på förmiddagen och köpte en fin, gammal lanterna i ärrad koppar. Den hälsar oss nu välkomna hem i hallen, precis innanför dörren. Maten har gått strålande förutom idag då jag nog ätit liite mer än vad jag har behövt på grund av känslor men ingen fara.

Hoppas du/ni jular er och har det gott?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s