Sjukligt beteende

Dag 343

Jag befinner mig på flygplatsen i Kobe och ska förhoppningsvis snart få lov att gå ombord.

IMG_3023-0.JPG

Jag vaknade tyvärr sjuk imorse 😦 ni vet, super ont i halsen, huvudvärk, feber och allmänt miserabel. Hur ska jag överleva den här veckan?! Jag har så många deadlines och resor den här veckan på grund av operationen och resan till Thailand. Jag visste att jag skulle behöva jobba svinhårt den här veckan, att bli sjuk finns liksom inte med i beräkningen.

Anyway, jag har haft 2 riktigt bra dagar med ”mina” medarbetare och känner igen att det är där jag gör störst skillnad. Jag börjar verkligen sakna det direkta ledarskapet. Skönt att ibland få känna sig duktig på det man gör, vilket i mitt fall är att förmedla erfarenhet och kunskap till andra. Det är ju liksom därför jag är här, som svensk i Japan men det är inte alltid det är hål igenom (som man säger på danska) men det var det idag. Glad!!

Nu ska jag bara hem och kurera mig resten av kvällen så att jag är människa imorgon när jag har en STOR presentation för hela vårt management team. Måste vara skarp.

Dagens mesta tacksamhet;
Funkat perfekt med maten, både igår och idag.
Underbara människor
Japans fina väder, blå himmel och sol nästan varje dag.
Att jag snart e hemma hos Stella med tända ljus och varmt te.
För dig, er ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s