Nyhetsmorgon

Dag 324

Vaknar till liv av en 1-årig Golden som tycker det är dags att gå upp. Underbart kaffe från hederlig kaffebryggare med kokosolja och smör, till Nyhetsmorgon. Njuter av varenda sekund med svenska nyheter, tv-program, tidningar, butiker och storlekar. Njuter av väninnetid och 5 månaders baby också. Njuter lite mindre av novembervädret, herregud hade verkligen glömt hur otroligt ogint det kan kännas, så grått och mörkt. Det gäller att ha mycket ljus i själ och hjärta för att fixa det här och sörja för att få i sig både fett och D-vitamin. ❤️

– 4 kilo sen Thailand och sen jag började med Lifesum nu stannar det nog upp men jag känner hopp för första gången på länge! Det går helt klart att leva så här, speciellt i Sverige. Igår, i Sikla center så åt vi sallad till lunch där man fick välja 2 proteiner och 7 salladstillbehör, så klockrent. Jag tog räkor, kräftstjärtar, tsatsiki etc. Fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s