Resan till andra sidan jorden

Dag 322

Sitter på Schipol, Amsterdams flygplats och väntar på flyget till Stockholm. Tittade just upp och fick se Tord Magnusson och Kungens syster Christina sitta där och vänta i ett litet VIP område. Kanske världens tristaste kändisspaning 😉 hon ser trött ut, ungefär lika trött som jag känner mig. 11 timmar kan vara lite hardcore, jag trodde i min enfald att KLM skulle kännas lite lyxigare, jämförd med SAS som jag normalt flyget, hahaha, har faktiskt aldrig suttit så dåligt på en Japan-Europa resa. MEN så klart känner man sig och ser ut som en disktrasa – har ju hamnat på andra sidan jorden, glömmer det ibland, det är rätt långt. Skulle vilja säga att jag har korsat Atlanten för det låter så romantiskt – snarare flugit över Uralbergen, typ.

Jag reser överdrivet lätt, handväska, en liten kabinväska, that’s it. Jag har 3 outfits med mig så jag hoppas kunna handla lite kläder i min storlek.
Förresten -3,5 kg sen i lördags. Det går faktiskt ganska bra, överlevde på lite medhavd kokosolja och avokadon i luften.

Puss o hej, nu ska jag njuta av att prata svenska i 9 dagar! Jag ska vara så sjukt trevlig mot alla jag möter överallt, saknar det där småpratet med främlingar ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s