Sitter här helt

ensam i hotellets restaurang min sista kväll i Thailand! Jag är lite hög, så sjukt gulliga människor här när de ler så mår leendet upp till ögonen ❤️

Det har gått sjukt bra den här veckan måste jag säga. Jag har aldrig gjort något sådant här utan har fått lov att improvisera helt och hållet. Förra veckan körde jag ju existerande träningar f stora grupper som jag modifierade efter Thailands behov. De har jag kört flera gånger i Japan så även om grupperna var mkt större den här gången, så därför lite slitigt att vara ensam facilitator så var det ju bekant material. Den här veckan har det varit one-to-one träning med en ledare i huset för att coacha honom. De hade inte delat några som helst förväntningar innan.

Jag måste erkänna att jag har varit ganska nervös för detta, men det tog mig ca 2 h att hitta en strategi, en röd tråd och så bygga allt kring några Key potentials som alla är länkade till kunder, medarbetare och kommersialitet, eller vad det nu heter, blir ilsket rött i rättstavningen.

Anyway – de vill att jag ska komma tillbaka och träna ALLA deras ledare 🙂 Så glad och stolt!! Bra dag!! ( Det är faktiskt ganska stort, det var därför jag började på iKEA en gång i tiden, för att jag ville resa och utveckla och utveckla människor. Jag känner verkligen att jag har gjort en skillnad den hör vecka , härlig känsla!! Länge sen jag kände mig så hemma, säker och riktigt duktig på det jag gör.

IMG_2326.JPG

Jag gick direkt och köpte mina skor, det har jag förtjänat 😉

En reaktion på ”Sitter här helt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s