Konstigt

Dag 315

Jag vill verkligen ta bilder, realistiska, för självterapi, för at se sanningen i vitögat, sluta blunda, acceptera och lära mig tycka om. Jag tar bilderna rakt upp och ner men ser mycket smalare ut på bilden än när jag sänker ipaden och tittar direkt i spegeln. Konstigt men jag väger alltså 80 kilo och det tycker inte jag att hon i spegeln ser ut att göra. Anyway, spelar ingen roll, jag gillar mig idag i af. Har spanat in ett par gympaskor från Adidas på nätet, kanske går å hälsar på dem på lunchen. Jag har yogat och stretchat men har fortfarande sådan sjuk träningsvärk att jag skriker rakt ut när jag reser mig från sängen. Ikväll har jag bokat manikyr, hoppas att det bryter min bitperiod jag har varit inne i sen September.

IMG_2311.JPG

IMG_2310.JPG

Nu kör vi, tre dagar kvar som IKANO Thailand coach, sen hem till mina hjärtan i ett par dagar…och tyvärr hem till sjukhusbesök också. Salt och sött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s