Enter daylight

Dag 314

Så tacksam för denna vecka med mindre krav och mer tid till återhämtning. Idag har jag en vilodag från träningen och har istället njutit av en långsam morgon med frukost i sängen, nyheterna och lite morgon FaceTime med hjärtat. Jag har otrolig träningsvärk efter mitt lilla styrkepass igår, bevisar bara hur otränad jag är.

Går kanske på en spa behandling ikväll, en liten massage för celluliterna eller något 😉 idag har jag en prickig klänning på mig som egentligen är alldeles för söt för mig men har bra kjol och ärmlängd.

IMG_2281-1.JPG

IMG_2282-1.JPG

Den visar visserligen mitt åderbråck i knävecken men jag slipper ju som tur är se det. Kanske är det en bra väckarklocka -jag måste verkligen börja leva ett mer aktivt liv, varje dag. Jag har en otroligt stillasittande vardag. Vi åker bil till jobbet, sitter på kontor hela dagarna, åker bil hem, lagar mat och går lite i trappor hemma, 1-3 små promenader med liten, lat hund, that’s it. Tror att det naturligt bara blir ca 3000-5000 steg om dagen. MEN jag hade ju kommit igång innan jag åkte så jag hoppas på följande rutin 3-4 träningspass/vecka, hellre korta och intensiva och oftare än långa och mer sällan. Därtill ska jag göra som T och mäta antalet steg men min Fitbit igen och ha som mål att gå 10,000 steg om dagen. Det är dock en ganska lång promenad som ska till när man har ett stillasittande jobb men så får det bli.

Såg de här bilderna på Visit.Japan – så sjukt vackra, jag vill se Mt Fuji med snö och i höstfärger innan jag åker härifrån. Det är ändå ngt speciellt med Fuji-San.

IMG_2284.JPG

IMG_2283.JPG

IMG_2285.JPG

2 reaktioner på ”Enter daylight

  1. tessfriis skriver:

    Du är ju sååå snygg!!! Härligt med tid för återhämtning. Jag tror stenhårt på att träning lite men ofta är bättre än ingen träning alls. Jag går just nu, och har gjort den senaste månaden, nästan enbart till och ibland från jobbet. Kan inte gå PW då, ska ju jobba ett antal timmar sen och har inte så stor list att vara dyngsvettig. Men det är iaf ca 2,2-2,5 km enkel väg beroende på vilken väg jag tar. Blir en mil eller två i veckan. Bättre än noll! Krampåre ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s