Träning

Dag 313

Idag gick jag upp klockan sex, kokade en kopp starkt, svart kaffe, drack det långsamt till min fina utsikt och nyheterna.

IMG_8020.JPG

Sen chockade jag mig själv med att ta en selfie på väg till träningen (I vardagsrummet) och chockar mig själv ännu mer genom att posta den. Min tjocka Goa mage som var nästan vältränad innan operationen. Det finns en timglasfigur därinne någonstans.

IMG_2268.JPG

De senaste dagarna har den (magen) hållt sig på mattan och det där putet över ärret syns inte så mycket när jag har kläder på. En stor ting att vara tacksam för idag.

Efter 20-30 min intensiv men enkel träning på vardagsrumsgolvet, gjorde jag min första planka efter operationen, 2X40 sek, heja!!

IMG_2267.JPG

Sen åt jag en stor frukost med 2 kokta ägg, tonfisk och majonäs, turkisk yoghurt och kaffe med grädde. Den stod jag mig så bra på att jag inte behövde äta lunch. Tog en kokt korv på IKEA klockan fem, handlade mat och åkte till hotellet. Här käkade jag ett mellis på ost och yoghurt till och gick till gymet. Blev ett långsamt men tungt cykelpass.

Ganska nöjd, otroligt vilket livskvalité och hur mycket fritid man får när man bara har 15 min till jobbet. Jag har kommit på vad lycka är: ett rent hem och krispiga, alltid vita lakan. Det är ju bättre än en massa pengar, det ger mig känslan av att dagen, världen ligger öppen. Så mycket roligare livet är utan städning. I know – I should learn to love it. Jag tycker om att lägga på plats, fixa och dona, att hitta en särskild plats till varenda liten sak och pryttel. Men den deciderade städningen nej tack, jag tycker aldrig det blir riktigt rent i af.

Klockan e åtta, alla måsten e gjorda, tror jag tar ett seriemaraton och somnar tidigt. Idag var en bra dag ❤️

En reaktion på ”Träning

 1. tessfriis skriver:

  Åh Bejbi!
  Du är så vacker! 😘
  Jäklar vad härligt att du kommit igång med träningen igen.
  Glada endorfiner – bring it on!
  Du sprutar positivitet och glädje och shiiiit vad det smittar av sig!!!
  Stor puss på dig! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s