Man siger at oven skyerne er himlen alltid blå…

Dag 312

..det kan være svært at forstå når man ikke kan se den.
Man siger at efter stormens pisken kommer solen frem men det hjælper sjældent dem der har blevet våde.

Så fina rader i Anne Linnet’s version av Björn Afzelius ” Tusen bitar”
” man övar sig och långsamt blir man bättre på att se skillnaden mellan sanningar och lögner” lyssnade just på den svenska versionen och det är ju precis samma text. Kolla på youtube, underbar video. Speciellt kvinnorbrösten och biljardbollarna känns väldigt relevanta för texten 😉
Tusen bitar

Att jag kom och tänka på den här texten var så klart för att bästa T sa det till mig och det är ju så sant. Allt är bara faser och känslor som passerar revy, snart kommer det en ny!

Vi har haft en underbar helg i kärlekens tecken. Igår sightseeing, tuk-tuk, trängsel, hetta, båttur på förmiddagen. På eftermiddagen tog vi vår tillflykt till ett hotell down town, drack krispig Chardonnay, år tapas och tog ett par timmar på SPA. Det är det absolut mysigaste jag vet, igår fick vi behandling i samma rum, dessa underbara rum med eteriska oljor, dämpad belysning, pling plong musik och vattenfalls dusch, C fick en timmers Swedish massage och jag fick en ansiktsbehandling. Enorm kontrast mellan förmiddag och eftermiddag, från damm och smuts och budgetfärd genom hela Bangkok till lyx, relax och partid. Även om man bara spenderar en eller två timmar i den där SPA världen så är det en Expressresa till djup avkoppling och kontakt till ens djupaste inre kärna. Det är verkligen synd att det är så fruktansvärt dyrt i Sverige.

Idag sov vi länge, åt långfrukost, hängde vid poolen hela dagen, åt sen lunch/tidig middag, pratade, skrattade och packade och nu har han åkt igen.
Jag är SÅ stolt över oss som investerade i vår relation och bokade in lite vitid, tror det är enormt viktigt att göra det när man haft ett par tunga månader av ohälsa, många tråkiga besked, enorma ekonomiska utgifter, kroppskomplex, långa arbetsdagar, stora beslut etc.

Så tacksam, ödmjuk och laddad, snacka om en rejäl injektion kärlek och glädje. Jag är så glad och stolt över mig själv som till sist vågade släppa in C på riktigt och lät mig älskas av en riktig man. En man som har båda fötterna på jorden, det bästa självförtroendet jag någonsin mött, ett självförtroende som han använder på ett oerhört kärleksfullt, klokt och rättfärdigt sätt. Han skulle ju kunna vara olidlig men eftersom han verkligen vilar i sig själv blir han bara så extremt likeable – när jag blir stor ska jag bli som honom 😉

En dag vid poolen med massor av D-vitamin och blå himmel gör verkligen underverk f kropp och själ. Nu har jag stått säkert 5 min framför spegeln och beundrat mig själv, min timglasfigur, mina snälla ögon och mina rosiga kinder. Jag registrerade också mitt illröda ärr över magen, mina vita, silverfärgade bristningar och det plötsliga utbrottet av akne lite här och var. Men jag log mot min spegelbild, smörjde in mig i väldoftande olja från topp till tå och dök in i denna härliga bloggsfär.

Imorgon är det träning igen (jag har faktiskt längtat hela helgen) jag har hittat ett intensivpass jag kan köra på rummet imorgon tidigt, efter jobbet ska jag cykla vidare. Gillar denna lågintensiva träning som får mig att svettas igenom totalt och håller mig sysselsatt en längre tid, det ä skonsamt mot fötter och knän också.

Helgen i bilder, typ!

Longboat

IMG_2248.JPG

IMG_2249.JPG

IMG_2250.JPG

IMG_2247.JPG

Grand palace Bling Bling

IMG_2251.JPG

Obligatorisk bild från poolen och över överjordiskt god Gai Phad – kyckling med Cashewnötter

IMG_2222.JPG

IMG_2221.JPG

2 reaktioner på ”Man siger at oven skyerne er himlen alltid blå…

  1. tessfriis skriver:

    Sååååå härligt att du är så glad och lycklig ❤️ Tänk vad ren fin innerlig kärlek och närhet kan göra! Jag kan sakna att bara vara spontan och göra vad som helst när som helst.
    Man blir bakbunden med småttingar vilket begränsar ibland… Vi skulle verkligen behöva egentid efter en skitjobbig sommar men man kan inte få allt.
    Jag är så glad så glad att höra att du haft en skön och energigivande helg tillsammans och att du hittar tillbaks till glädjen i livet, för livet är sååååååå mycket mer än siffror på en våg! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s