Thailand

Dag 302

Så är jag här! Den där omisskännliga doften av Thailand, damm, avgaser, hetta och något exotiskt. Inte världens mest spännande ställe jag hamnat på men fin, stor lägenhet om än med utsikt över ett industriområde. De har pool dock och gym. Började med att chocka mig själv till 60 min på träningscykeln – 20 km blev det, jag är sjukt glad och stolt. Förutom lite promenader och förra helgens hike har jag knappt rört mig alls sen 26:e Augusti.

IMG_2128.JPG

Jag har käkat frukost, vattning äggröra med falsk bacon, sovit lite vid Polen i en timme och nu har just kommit hem från ett stort köpcentrum där jag handlat lite ost, vatten, nötter, oliver, chorizo etc.

Köpcentret ligger 10 min i bil härifrån, jag hade sjuk otur med taxichauffören på väg tillbaka – han körde förbi hotellet 3 gånger, resan skulle ha tagit 10 min, nu tog den 40 minuter. Det satte verkligen mitt blod i brand, jag höll på att få ett riktigt raserianfall. Det var länge sen jag kände så. Lägligt nog talas ingen engelska när man ifrågasätter priset och vad han i hela friden sysslar med. Ett tag trodde jag verkligen att han skulle röva bort mig, det är väl därför jag blir så arg, för att jag blir rädd. Tror det sitter kvar i mig, att det var i Thailand jag blev rånad förra året.

Nu ska jag försöka pigga på mig lite innan middagen i kväll.
Imorgon drar det igång.

Må så gott!!

IMG_2119.JPG

IMG_2121.JPG

IMG_2120.JPG

IMG_2118.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s