Att inte Hinna någonting alls

Dag 297

Nu pågår livet verkligen i 180 km/h. Jobb, jobbar sent, sitter i bilköer, får ingenting gjort hemma, biljetter ska bokas, hotell ska hittas, planer ska synkroniseras och jag hinner inte ens gå en promenad varje kväll längre.

Jag håller koll på kolhydraterna, under 20 gr/dag, under 5% av näringsintaget kommer från kolhydrater. Ändå går jag upp i vikt varje dag 😦 på 17 dagar har jag nu gått upp 5 kg. Fruktansvärd, avgrundsdjup känsla när man vill gå NER i vikt, om detta fortsätter kommer jag passera 1 år på +/- 0, oerhört sorgligt. Enda förklaringen måste vara hormonerna jag har sprutat in och att effekterna kommer lite fördröjt, i förrgår började jag dessutom med hormoner i tablettform och viktuppgång är en av bieffekterna av dem också. Baa 😦 SÅ trist att jag kämpat, tränat, sovit, jobbat och så är jag tillbaka på ingenting, ska snart åka hem och alla förväntar nog att jag ska vara smal och så är jag precis som vanligt. Ångest. Men, jag är ju inte densamma i psyket, jag är starkare nu men vad faan, det är väl mänskligt att önska att det ska synas också på utsidan!?

Anyway – helgen var otrolig, snacka om välbehövlig dos av mother nature!
Maria och jag fick kämpa f våra liv f att nå toppen av poppen – men vi gjorde det! Ingen lätt hike alls vi gav oss ut på.

På lördag vid midnatt flyger jag till Thailand för att hålla träning med deras IKEA organisation + Singapore och Malaysia. Jag landar tidigt söndag morgon så om jag kan sova på planet innebär det att jag har en hel dag vid poolen att se fram emot!!! Mitt hjärta sjunger vid tanken. Min bleka, glåmiga nuna behöver verkligen en rejäl dos D-vitamin! På söndagkväll ska jag möte upp några av C’s vänner f en gemensam middag med ett stort gäng. Mitt hotell har SPA, gym, pool – helt otroligt! 10 år i IKEA och det mest exotiska resmålet så här långt har varit till Älmhult på budget hotell. Mitt rum har kök, tvättrum, rengöring varje dag – åh så ljuvligt, ingen städning på 2 veckor!! Jag ska bara vara den bästa tränare de någonsin haft så att jag får komma tillbaka 🙂

IMG_2071.JPG

IMG_2065.JPG

IMG_2064.JPG

IMG_2088.JPG

<a href="https://annaoyes.files.wordpress.com/2014/10/img_

IMG_2093.JPG

IMG_2028-0.JPG

Återkommer en dag m bilderna från kameran, de här e från Ipaden och inte lika vassa – SJUKT vackert var det. Definitivt en av Top 5 vackraste naturupplevelser jag har haft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s