Waiting in A line

Dag 276

Så var man här igen, utan att veta vad som ska hända eller hur lång tid det kommer att ta, den här gången är C med, det känns bra 😉

IMG_1913.JPG

2 1/2 senare uppdatering
Fick gå in i samma garderob den här gången också, uppleva samma stol som faller bakåt och uppåt, samma främmande människor bakom en gardin. Jag har just fått träffa en läkare och halleluja, hon kunde förklara vad det är som händer. Jag har 3 cystor kvar, 2 i högra äggstocken och 1 i den vänstra. de är tömda på vätska men kirurgen vågade inte ta bortåt dem helt då en ”skrapning” förmodligen hade förstört äggstockarna. Cystorna ska inte opereras bort förrän jag är redo att ta bort alltihop därinne.

Däremot så är läkarna oroade över aggressiviteten hos min endometrios. Så trots att vi inte vet var vi ska bo, inte har några sparade pengar, ska resa väldigt mycket under hösten etc så måste vi gå igång nu. Om ett par månader är cystorna tillbaka (fyllda) och då måste vi börja om igen.
I morgon börjar jag med hormonsprutor.

Vi kommer försöka odla ägg, plocka ut, befrukta och lägga dem i frysen under de 3 kommande veckorna. Tack vare att läkaren kunde så pass bra engelska idag och tog sig tid att förklara ordentligt, känner vi oss ganska lugna, trots allt. Jag är oändligt tacksam för att C var med idag och tog beslutet, tillsammans med mig om att gå vidare i processen. Det här är ingenting jag kan eller vill göra själv. Enda orosmolnet nu är tidsschemat i förhållande till jobbåtaganden och resor som inte går att avboka. Under de kommande veckorna ska jag till sjukhuset ibland var tredje dag och ibland varje.

Goda nyheter iaf, idag fanns det totalt 8 aktiva ägg eller snarare äggblåsor (tydligen ganska bra) och de 3 hormoner vi testade idag var alla bra! Nu har jag fram till Januari på mig att riktigt Boosta min hälsa och göra allt jag kan f att vara i mitt livs form när insättningen ska ske!

I förhållande till endometrios verkar det finnas ganska lite forskning och läkarna här säger ju att jag inte kan göra någonting f att påverka utvecklingen. Det vet inte jag om jag tror på, vete och socker KAN ju inte vara bra – de föder ju inflammationer och infektioner.

Nej, jag kör vidare utan det och kaffe men med citron, ingefära, macapulver, folsyra och så mycket naturlig, ekologisk och artegen föda son möjligt!

Wish me luck!!!

En reaktion på ”Waiting in A line

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s