Mission Impossible

Dag 275 6/30km

Först av allt vill jag bara säga att jag sparar allt vad jag kan för att kunna köpa en MacBook Air nästa månad. Jag läste igenom mitt inlägg igår och ja, en eloge till dig som läser. Jag är faktiskt inte dyslektiker men touch screen, autocorrect, min ganska dåliga syn och min lite otåliga natur gör att inläggen blir extremt slarvigt skrivna ibland. De senaste åren har jag dessutom problem med särskrivning. Jag kan se det själv när jag läser igenom en text men just när jag skriver, då kommer både stavfel, särskrivning och grammatiska fel ut som det naturliga. Det tar 3 gånger så lång tid att rätta till det efteråt som det tar att skriva inläggen och just när jag suttit med en text och vet vad jag själv vill säga, ser jag det inte. Så – sorry! Med ett tangentbord, ett rättstavningsprogram och en större skärm ska jag nog bättra mig. Jag vill ju helst skriva minst ett blogginlägg om dagen och då hinner jag inte alltid rätta minutiöst.

Idag blev det Zuccinipasta, Shiratakenudlar och baconsås med chili, champinjoner, lök och vitlök. Så busenkelt och gott.

IMG_1900-0.JPG

Ihop med söndagens matlagning har jag nu byggt upp ett nätt litet förråd på 10 matlådor i frysen. Det gör att jag vissa dagar kan skippa att laga mat utan att behöva offra en bra lunch dagen efter, igår till exempel åt jag fröknäcken med kokt ägg och majonäs till middag.

Idag tog jag veckans andra powerwalk och vips så är jag igång, visserligen bara på rätt väg i ett par dagar men mentalt mycket längre. Det är inte sant förresten, även om jag slarvar, faller, medvetet eller omedvetet så äter jag bra, naturlig mat 80-90% av tiden. Jag kan ju inte gå igenom livet och tänka på de resterande 10%, eller hur?!

IMG_1901.PNG

Jag vet att en 3 km promenad är på gränsen till löjligt lite men om det får igång mig igen är det väl perfekt?! Många bäckar små…

IMG_1904.JPG

Nu ska jag njuta av att klockan bara är lite efter åtta och alla måsten redan är avklarade, vad ska jag göra med all tid?! Börjar med min nya rutin – spikmatta i 20 min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s