En helt perfekt dag

Dag 273

Igår blev en underbar dag, C hemma, power walk. Nystädat hemma och sen en helkväll ute med vänner med Robotshow (det närmsta en LSD-tripp jag någonsin kommer komma), middag & Karaoke.

Idag vaknade jag tidigt, tassade upp, läste, åt omelett och läste en massa heminredningstidningar på Readly. Tyfon nummer 17 eller 18 är på väg in över Japan och det regnar på ett helt otroligt sett. Jah har ju vaknat upp till strålande sol så många dagar nu att när det plötsligt var lite mörkt och regnet hamrade på rutan, kändes det helt fantastiskt, så mysigt. Jag städade ur ett förråd, delade upp saker att spara, saker som kan säljas och saker som ”Recycle Boy” kan komma och hämta.

Efter det var klockan fortfarande tidigt så jag bakade fröknäcke, gjorde citron & ingefärsdricka, lagade en laxpaj och förberedde favorit salladen. Ikväll ska jag göra långkok, kyckling, i min nya gjutjärnsgryta som vi fick i bröllopspresent av min Japansklärare.

Att vakna upp pigg, utvilad och med lust till att göra grejer – jag blir så lycklig! Så mysigt att pyssla, tända ljus och göra sig fri genom at omorganisera och röja ut. Kanske börjar jag bli mitt vanliga gamla jag igen, som innan operationen! C köpte en spikmatta med hem så nu äntligen kan jag prova om det är någonting f mig. Jag vill gärna använda den i förebyggande syfte för att försöka mota den ca 5-6 dagars huvudvärk som kommer som ett brev på posten varje månad. Hoppas att jag har käkat min sista värktablett på ett tag. Imorgon börjar utmaningen att gå 3 mil på en vecka,

IMG_1874.JPG

IMG_1875.JPG

IMG_1873.JPG

IMG_1877.JPG,

Lite bilder från igår…

IMG_1890.JPG

IMG_1894.JPG

IMG_1893.JPG

IMG_1880.JPG

IMG_1881.JPG

IMG_1882.JPG

IMG_1887.JPG

IMG_1884.JPG

IMG_1886.JPG

IMG_1885.JPG

En reaktion på ”En helt perfekt dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s