Highway 65

Dag 265

Japp, 100 dagar kvar. Om jag fick önska så skulle jag vilja vara gå ner 10 kg på de 100 dagarna. Det skulle göra undervärk för hälsan och för de kläder jag skulle kunna ha på mig. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att sätta tidsbegränsade mål, om stressen och pressen får mig att ”fall of the wagon” . Jag är lite överallt med det hör just nu. Jag vet hur jag ska äta f att må bra men har ännu inte hittat hur jag får igång min förbränning så att min kropp viktreglerar sig själv, ingen kropp vill ju vara överviktig. Anyway, igår var min väninna här, jag gjorde pumpasoppa till förrätt – så sjukt gott! Ingefära, vitlök, chili, vitt vin, grädde! Till huvudrätt gjorde hon parmalindad kycklingfilé med balsamicosås, till det halloumi och tomatsallad. Till efterrätt gjorde jag chokladmousse m en klick grädde och färska hallon. Helkväll i matens tecken! Super gott!!

Idag har jag gjort en grön smoothie och omelett till frukost f att fira att det är helg.

Lagom till frukost kom ett efterlängtat paket från UPS – min super fantastiska, gudomligt vackra (både på utsidan och insidan) vän Brooke har skrivit och gett ut en bok,, spänning, fiction, Narnia liknande historia, det är första delen av många i en serie, The Shadowland Saga. Jag är så SJUKT stolt, har aldrig känt ngn som har gett ut en bok innan! Jag köpte 5 ex av hans fina bok och hoppas kunna sträckläsa den i helgen!

IMG_8680.JPG

Brooke himself – en ganska het 44-åring som, trots poseringar på sociala medier är en genuin, väldigt, väldigt djup och spirituell människa. En sån man vill vara nära och önskar man kunde äta en 3 timmar lång ensammiddag med, minst en gång i månaden.

IMG_8681.JPG

Jag rensar långsamt ut här hemma och har bestämt mig för att bara ha 2-3 bäddset kvar och slänga resten. Jag använder ändå alltid samma. De få jag har ska vara riktigt fina och härliga. Jag har nu investerat i ett par riktiga I Linne. SÅ fantastiskt fina, sköna och härliga på alla sätt och vis, de kostade ca dubbelt så mycket mot vad jag brukar betala f ett sett men det var det värt! Jag tänker göra samma utrensning med handdukar.

IMG_8679.JPG

IMG_8673.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s