Because the night…

Dag 253

Ok, jag har slutat deppa och börjat sjunga 😉 ren slump, har aldrig kunnat sjunga m inspirerad av Countryn skrålar jag för kung och fosterland! Högt över SD’s valresultat, onda magar, svarta tankar och ensamma nätter. Lite country, lite Patti Smith, lite Simon & Garfunkel och lite John Lennon 🙂 salig blandning men det hjälper! Ångesten lättar och timmarna går! Jag lagar mat också, gör citron & ingefärsdricka och har lunchat ute med 2 väninnor. Tror det gör mig nästan normal.

3 reaktioner på ”Because the night…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s