Nashville

Dag 249

Jag vet att jag är sen på den men om du bara ska se en Intervjuserie i höst – får jag lov att rekommendera ”Jill’s veranda” 6 riktiga pärlor till avsnitt & serien vann nyss 3 priser på TV galan Kristallen.

Om du som jag bor utomlands men ändå vill kunna se svenska serier & filmer, låt mig tipsa om en liten guldklimp till App – ”Hide My ass”. Jag viskar detta då jag inte vet om det e helt lagligt :/

IMG_8448.JPG

På hemmafronten Intet nytt, fortfarande dött läge i förhandlingarna, sårade känslor & blödande hjärtan. Igår och idag skytteltrafik fram och tillbaka till läkaren f prover.

Jag har inga inre blödningar eller infektioner, smärtan kommer fr en av knutarna på de invändiga stygnen. Det är en extrem smärta och jag har tydligen börjat röra mig f tidigt. Han ville ta lokalbedövning, skära upp mig och klippa bort knuten. Det pallade jag alltså inte så istället får jag leva m smärtan i 3 månader tills stygnen är upplösta. Inte alls deppigt – det gör sinnessjukt ont.

Jag är allmänt oinspirerad och ganska knäckt över att jag inte kan göra någonting och alla runt omkring är i sitt livs form, springer halvmaror och lever ekologiskt och asketiskt! VAR ÄR CHIPSEN liksom! 3 månader tills jag kan träna igen, gaaa! Jag är inte ens i närheten av att kunna gå en PW.

Tog en fika med min närmsta väninna här i Tokyo igår, hon berättade att hon var gravid, i vecka 8.

IMG_8472-0.JPG

Som ni märker är jag lite halvt oinspirerad nu men några få grejer höjer pulsen lite…

Filmen Adore med Robin Wright & Naomi Watts, fantastiskt film som chockar, upprör & berör. Jag har tänkt mycket på den sen jag såg den och på mina egna fördomar – effekten av film när den är som bäst.

IMG_8485.JPG

Citron & ingefära – naturens bästa, bild från Åse Falkman Fredriksson

IMG_8481.JPG

Chiafrön och chiapudding, har inte förstått grejen men känner mig lockad 😉 Bild från Ida Warg

IMG_8483.JPG

Gamla hus på landet – längtar efter ett lugnare liv i en lugnare värld! Bild från Att vara någons fru

IMG_8482.JPG

Och så lite yta – fin liten pärla fr See by Chloe från Garderobsbekymmer & Byråbekännelser

IMG_8464.PNG

Inspirerad av Jill kollar jag några avsnitt av serien Nashville, knaprar smärtstillande och äter kantarellsmörgåsar (glutenfritt)

Idag är jag tacksam över att jag är frisk, har fina vänner med vackra barn, en fantastiskt man vid min sida och en bedårande liten hårboll…

IMG_8487.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s