Det känns som om…

Dag 247

…det var väldigt länge sen. Jag hade väldigt stora planer på det här blogginlägget men inser att jag får skruva ner mina förväntningar.

Lördag morgon åkte vi ut f att campa, handlade en massa mat till vårt fina stormkök och checkade in på campingplatsen. Väl där inser vi att vår tältplats ligger ganska öde, långt bort fr allting och där är liksom bara en jordfyrkant där man kan sätta upp tältet. Det gjorde vi så, eller mest Christian. Det var en super varm dag, över 30 grader och jag insåg snabbt att inte ens en liten hike skulle funka med min mage. Man fick inte bada i floden eftersom det var så strömt, båtfärden vi skulle på visade sig vara river rafting som inte heller gick eftersom det är allt för skakigt f magen. Vi hade ingenting att sitta på så satt på en filt direkt på marken och svettades. Badade i floden upp till knäna, Stella gick helt loss och hade superkul i vattnet. Det var jätte jättefint runt omkring floden och ljuvligt att vara utomhus och andas frisk luft. Efter ett par timmar började det regna och sen regnade det i 18 timmar i sträck 😉

När vi skulle laga mat och koka kaffe på vårt fina stormkök upptäckte vi att vi hade glömt det hemma…vi fick några små minikorvar till lunch och middag, de lyckades vi grilla trots regn. Vi satt i bagaget på bilen, drack lite whiskey, huttrade, gick och lade oss klockan 7 för då var det kolsvart ute och klockan 8 morgonen därpå åkte vi hem. Härligt med natur & camping 🙂

IMG_1823.JPG

IMG_1824.JPG

DSC_0822.JPG

Jag åkte bil ett par timmar och sov i tält men jag var nog inte klar till det, sedan i lördags har jag haft en extremt intensiv smärta på högra sidan av magen. Jag jobbade igår, tog en ganska kort dag, 10-18 det gick bra. Idag däremot valde verkligheten att komma ifatt mig på riktigt. Jag har haft ont i stort sett hela dagen, när det var dags att gå hem var jag så slut av att hålla inne det onda hela dagen att jag knappt kunde gå alls längre. Kvällen har tillbringats ömsom skrikande, ömsom kvidande. Jag trodde att det värsta var över, jag har aldrig , någonsin känt en liknande smärta som denna. Har bara lust att gråta, det måste ju vara något fel.

Har inte tagit värktabletter på en vecka för jag tänker att smärtan efter operationen är naturlig och viktig så man inte tar i för hårt, men ikväll var jag tvungen att ta flera stycken. Om det inte känns bättre imorgon måste jag nog till läkaren igen. Baa!!

Läser om alla som tränar och är sunda, jag vill bara självmedicinera med godis! Nåja, nu ren överlevnad, hoppas och ber att tabletterna ger lite lindring över natten.

När jag blir stor vill jag ha en gårdsbutik och ett stort gammalt hus och gå på loppis varje söndag. 🔆

2 reaktioner på ”Det känns som om…

    • annaoyes skriver:

      Baa, det går inte så brA, sjuka smärtor på högersidan, så intensiva, känns som om något har gått sönder 😦 har tid hos läkaren om en timme,hoppas han kan se något. Hur går det f dig?! Har Jocke kommit hem, läker du enligt planen?! 😊 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s