Revenge

Dag 241

Suck. Jag borde väl känna mig starkare och friskare men det tycks snarare gå i motsatt riktning. Jag är så trött att jag knappt kan hålla mig vaken. Jag åkte tillbaka till sjukhuset idag och bara att gå upp, duscha, klä mig, gå ut etc gjorde mig helt, fullkomligt matt. Jag trodde ändå att jag skulle få lite gjort den här veckan men jag börjar så smått inse att det kommer inte att hända. Den lilla energi jag har går åt till att inte deppa ihop totalt, den här isolationen är inte så bra för mitt psyke.

Gjorde den grönaste smoothie någonsin idag..avokado, spenat, ingefära, mandelmjölk, proteinpulver, spirulina, groddar, is etc

IMG_8286.JPG
Så här såg jag ut idag, måste verkligen vara kreativ med min garderob för att dölja magen. Den är liksom hopsnörd så att det bildas en stor, putande valk.. Som inte går att dölja genom vanliga åtgärder som att hålla in magen etc

IMG_8269.JPG

Jag längtar så efter ett mer permanent boende, att få inreda på riktigt, långsiktigt. Tills den dagen kommer får jag väl drömma lite…

IMG_8293.JPG

IMG_8295.JPG

Normalt vet jag aldrig vad jag ska köpa i klädväg, i höst vet jag precis vad jag vill ha…skönt att ”spara” så mycket pengar ändå 😉

IMG_8299.JPG

Ber om ursäkt för att jag är en dysterkvist . Hoppas kunna återvända till livet imorgon ❤️

Kliniken jag går till ligger precis vid foten av Tokyo tower, man känner sig ganska liten och får lätt svindel när man tittar upp..

IMG_8270-0.JPG

En reaktion på ”Revenge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s