Just a little bit more bite…

Lagade min favoriträtt ”Spagetti & Köttfärsås” för att bättra på mitt humör, det hjälpte lite.

Jag gjorde den på blandfärs, vitkål (vitkål måste vara min favvogrönsak all times, passar till allt) krossade tomater, currypasta, gul curry, lök, champinjoner, soja, paprikapulver, vitlök, oregano etc. Jag jagar alltid den där smaken från barndomen men för det behövs ketchup. Dagens variant kommer på en värdig andra plats, perfekt hetta! Serverade den med Shirataki nudlar.

IMG_8332.JPG

Har idag lyckats med konststycket att få ont i halsen så lite te från min fina, fina japanska tekanna får runda av kvällen. Grönt Rabarbergräddte, gott, lagom till kopp nr 2 hade det dock fått dra för länge och var beskt som #%#%.

IMG_8330.JPG

I morgon ska jag hämta urkraften långt därinne och komma tillbaka med full kraft. Jag behöver:
Skriva brev
Läsa jobbmail
Göra ny CV + uppdatera min LinkedIn profil
Städa & sommar till höst fixa
Beställa kaffe
Beställa underkläder
Ringa samtal

En liten, inte speciellt lång eller konstig lista men just nu känns den som att bestiga ett berg!

Ikväll gör magen så ont att jag provar med en gammal klassiker – värmekudden.

IMG_8340.JPG

En reaktion på ”Just a little bit more bite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s