Tänker tanken…

På skakiga ben gav jag mig av mot mitt läkarbesök idag, magen gör ont och jag känner mig helt slut idag. Mitt sår läker som det ska och min läkare tror att jag är helt återställd om 2 veckor. Har lite svårt att se hur jag ska kunna göra plankan om 2 veckor men man kan ju alltid hoppas.

Jag fick reda på minst 3 ganska jobbiga saker idag, jag kommer inte att dela allt nu för jag måste hämta mig lite själv först. Endometriosen är progressiv och kommer som sagt tillbaka, kan betyda ytterligare operationer längre fram i livet. Jag har ju haft ”tur” den här gången eftersom jag inte har haft så mycket smärta, det är ju inte säkert att det blir så nästa gång.
Vi har redan betalt ca 20,000 för min behandling så här långt och idag fick jag ytterligare en räkning på 30,000. Tror det blir ett väldigt, väldigt litet sparande den här månaden. Det blir väldigt lite av allt helt enkelt.

C och jag har väldigt mycket vi måste prata om ikväll, jag ställer in alla mina måsten idag. Jag tänker vila, fundera och hoppas bli klar med vad jag vill innan han kommer hem. Allt löser sig, eller hur?! Vi lever och vi älskar varandra!

IMG_8205.JPG

En reaktion på ”Tänker tanken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s