Allas älskling

Dag 239

Så är jag nere på samma vikt som innan semestern, alltså totalt -10 kilo. Fortfarande + 2 kg mot lägsta vikt sedan resan började. Min konvalescens erbjuder ju mig lugn och ro, tid till eftertanke. Det betyder minskad stress och att min kropp har det bättre, psyket också. Nu måste jag smida planer för hur jag ska klara mig när livets stress börjar igen.

Vi tål ju allihopa olika mycket stress, jag antar att jag är ganska känslig?! Oftast känner jag mig inte stressad, känner inte att jag oroar mig men gör nog tyvärr det ändå, vilket såklart stressar kroppen. Min nya, fantastiska bloggvän, Therese har lyckats hitta en balans med maten och träningen, vilket inspirerar mig något enormt.

Jag är på god väg men inte helt där än eftersom jag får mina matorgier ibland, vilket ställer till det f mig. Kommer ni ihåg att jag sa att bara jag kom under 80 kg så kunde resten av viktminskningen få ta hur lång tid den ville. Jag är ju där nu, ca 10 kg från min önskade vikt, jag vill leva nu. Nu vill jag hitta en ok strikthet i maten men kanske ändå lite mer liberal än vad jag har varit så att jag slipper så stora bakslag. Igår betydde detta att jag gick på café, beställde fantastiska Eggs Benedict med advokado och bacon.

IMG_1764.JPG

Jag åt såklart mina utan bröd och potatis men jag beställde en frukt shake på mango, äpple och banan, som jag drack efter jag börjat äta (för att inte stoppa fettförbränningen) det gick fint, det triggade inte mitt sockersug vilket betyder att den sortens måltid inte skapar stora svängningar av mitt blodsocker. Jag kände mig mätt, glad och tillfredsställd i många, många timmar efteråt.

Så här såg jag ut igår när vi for för att äta brunch med våra vänner Tony & Maria. Försökte krama det allra sista ur solbrännan, ljus jeansskjorta är så fin mot brun hud.

IMG_1762.JPG

IMG_1763.JPG

Resten av dagen tillbringades så här

IMG_1743.JPG

I lördags lagade jag något som kanske inte ser så gott ut på bild men det var det verkligen, recept följt slaviskt från Åse Falkman Fredriksson Enkel kyckling i curry, väldigt gott!

IMG_1718.JPG

Här är lite annat vi ätit under veckan

IMG_1766.JPG

Fläskkotletter – så gott!!

IMG_1769.JPG

Ost & skinkrullar – perfekt när man snabbt behöver få i sig något rejält, innan man ska ta medicin till exempel.

Nu drömmer jag om det här & kantareller

IMG_1767.JPG

Sådär mycket svamp plockar pappa & Carina på en halvtimme där de bor, väldigt exotiskt! Mitt nästa måste angående bloggen är verkligen att ta bättre bilder, utan att spendera allt för mycket tid/bild f då orkar/hinner man ju inte. Speciellt när det gäller matbilder har jag en stor potential. Någon som sitter inne med några tips/knep?!

Nu måste jag skynda mig, ska till läkaren f att kolla såret.

2 reaktioner på ”Allas älskling

  1. tessfriis skriver:

    Men oj… 😳😳😳 Tack! Nu blev jag verkligen skitglad! T A C K !!! Om jag kan inspirera dig är min dag gjord! Wow!
    Sååå roligt att se mer bilder på dig, du är ju skitsnygg och supersuperfin!!! ❤️❤️❤️
    Maten ser grymt smarrig ut, jag blir plötsligt hungrig igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s