Organic heaven

Dag 237

Undrar lite om det är endorfiner i min medicin eller om det är lättnaden över att operationen gått bra som gör mig så GLAD. Bryr mig inte om att jag måste röra mig som en snigel och mer eller mindre gå dubbelvikt. Jag är bara så tacksam, över att vara hemma med mina hjärtan!

Idag duschade jag, tog på mig kläder och så åkte vi till min favorit affär i Aoyama och handlade ekologiska grönsaker, kryddor, bomull, mandelmjölk etc. Seriöst, det gör mig SÅ lycklig. Sen fick jag med mig C på Vegan café (!) han måste tycka så synd om mig. Här åt han muffin och Granola och jag grönsakssoppa och 2 sorters sallad med hummus. Allt ekologiskt och fair trade! Så fantastiskt, älskar när vi tar oss tid och lyckas vara så ansvarsfulla som vi skulle vilja vara, alltid.

Nu blir det väldigt stillsamma aktiviteter, läsning och kolla färdigt på andra säsongen av Bates Motel.

Jag drog på mig en midikjol f att magen skulle få puta fritt under den och körde totalt nude ansikte. Efter ögonfransförlängningen (de tvingade mig att ta av dem innan operation) känns det ganska ok att vara blek och naturlig, även om jag ser lite sjuk ut. Bara så tacksam för att jag är frisk!!

IMG_1716.JPG

En reaktion på ”Organic heaven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s