Dag 235

Jag får komma hem imorgon – tjoho!!
Har sovit nästan hela natten och ligger jag helt stilla gör det nästan inte ont. Biverkningarna av de smärtstillande tabletterna är dock att magen blir stenhård, bubblig och öm, totalt hjärndöd biverkning när någon just gjort bukoperation. 5 dagar med de tabletterna, sen över till ngt annat.

IMG_8044.JPG

Fick ok frukost idag, typ någon kycklingsoppa (sörplade i mig buljongen) sallad, lättmjölk, apelsinklyftor och 2 croissanter (!) jag blir alltid så förvånad av sjukhusmat, bröd är väl ungefär det sista jag behöver. Jag åt salladen, en medhavd bägare grekisk yoghurt och en liten osötad mandelmjölk. Är inte speciellt hungrig men vill gärna ge kroppen någonting bra så den kan bli stark igen. Min mathållning har varit katastrof sen semestern, jag har vräkt i mig fel mat och socker, socker, socker. Den här lilla sjukhusturen har förhoppningsvis brutit det mönstret. Det är som att jag inte FÅR, får inte känna mig brun och snygg, FÅR inte njuta för många dagar av att kunna använda alla kläder i min garderob, måste straffa mig själv och äta upp mig. Alltid, alltid samma mönster och så klart även tröstätande för att jag varit nervös inför operationen, på bara 1-2 veckor leder det till en enorm viktökning på 6 kilo 😦 MEN, ja katastrof på ett sätt MEN jag är medveten om det och perioderna blir kortare men jag hinner ju sabba sjukt mkt för mig själv under tiden. Tror jag behöver en omgång terapi för att komma tillrätta med det här. Jag ger inte upp, jag ger mig på det igen. Risken är stor f överätning när jag är hemma själv så tricket är att inte ha något som helst hemma som kan trigga mig. Wish me luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s