Måste säga..

Att den här lilla appen från Adlibris är fenomenal. E -och ljudböcker laddas hem i ett nafs och så laddar man ner dem när man är på wifi och så kan man läsa varsomhelst närsomhelst, även utan nätverk etc. Perfekt f mig ikväll då ljuset släcks 21.00. Jag håller på med Isabellas Economista, Elaine Eksvärds böcker om retorik å nu tänkte jag läsa Paulo Coelho”s senaste -Adultery och Lyssna på Joesfine Bournebusch’s ”Född fenomenal”. Tur att jag ska vila upp mig ett par dagar på sjukhuset så att jag hinner med allt.

IMG_1705.PNG

IMG_1702.PNG

En reaktion på ”Måste säga..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s