Kärlek och hat…

Dag 231

Ganska mycket ångest och magont nu. Känner nig inte stark, pepp och redo alls…Vetskapen om att någon snart ska ta en kniv och skära igenom 14 lager hud, muskler etc i min mage. Att jag ska sitta på en sjukhustoalett hela natten efter att ha fått laxermedel. Att försöka förbereda mig f en vecka utan att kunna sköta min egen personliga hygien – gaaa!! Ni hör, ren panik! Ska ladda om och hitta Nu jävlar känslan! Stella känner av min ångest…

IMG_7984.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s