I’ve tried it all…

Dag 224, Träningspass 61

Första och sista passet på ett tag…
Kym ska också opereras, för samma sak som jag, av samma läkare,bara 4 dagar innan mig. När hon är på benen ska jag opereras. Det var löjligt, vidrigt hårt att träna idag m jag vill bara in i rutinen igen. Vi kom överens att nästa gång vi tränar blir det inomhus med vikter – tjohoo!! Jag behöver lite variation nu!

Ganska sliten efter första dagen tillbaka på jobbet och Stella har ett enormt, uppdämt behov av att gooosa, så efter en snabbdusch hamnade jag här…

IMG_1681.JPG

Fick jättefina blommor av Kym idag – så snällt!

IMG_6370.JPG

Jag har aldrig tänkt så mycket eller längtat så mycket efter barn som jag gjort de senaste veckorna. Jag har långt ifrån accepterat barnlöshet för att jag kommer på mig själv, flera gånger om dagen att tänka: det ska jag lära/göra/visa mina barn etc…

Nästa vecka vet jag kanske..om det är möjligt eller inte.

Jag längtar lite efter höst, det dröjer dock ca 4 månader till det är höst i Japan.. Jag längtar SJUKT mycket efter mina väninnor och deras små guldklimpar…en Inez och en Aston, så fint! Å Tessan, kanske får bli en liten promenad i höstlöven i November – då tänkte jag nämligen kombinera ett par dagar i Sthlm med en jobbresa till Sverige!?

Argh – det är väl ändå lite härligt med ett nytt år och nya möjligheter?!
Det är ganska läckert med förändring!

Mitt lilla, blygsamma mål att gå 10 km den här veckan…efter 2 dagar har jag gått 4/10, älskar små mål – man mår så bra när man uppnår dem!!

pUSs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s