Att vara på väg…

Dag 223, Tokyo

Hemma!!! Bara landat, packat upp och duschat och nu iväg till Costco f att inhandla lite mat och sen…det absolut bästa med att komma hem – Stella❤️ Tänka att man kan hålla så mkt av en liten rufs.

IMG_1659.JPG

Om ni undrar vad jag gör så försöker jag komma över min fobi mot att vara med på bild. Kommer att behövas, C vill gå igenom 2000 bilder fr bröllop och semester ikväll. Hjälp!

Helt sjukt, jag har gått ner 2 kg på semestern, trots att jag ätit i stort sätt helt fritt…måste ju vara minskad stress.

Ett tecken på att man ät färdig med ett land är när man (jag) mot slutet vill sticka ut ögonen på nästa person som skriker excuuuse me MADAME., Can I Pour your water?! Nej, det kan du för fan inte, jag kan själv! Dags att åka hem igen då. Tror jag har haft mitt med Thailand för ganska många år framöver. Vi funderar på att åka till Canada, Montana & Idaho nästa år.

Det jag kommer sakna mest är den behagliga temperaturen – har landat till +30 grader m luftfuktigheten får upp värmen till 42! Och att slippa slösa bort min tid på städning, disk och tvätt, att få vakna upp till en dammfri, ren värld, varje dag! Fantastiskt!!

Hoppas din värld bjuder på allt du vill och behöver idag?!
Kram!!!

Uppdatering!
Nu är hon här och vi ska bara mysa och gosa resten av helgen!

IMG_1668.JPG

3 reaktioner på ”Att vara på väg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s