Att vara redo…

Dag 222, The Sands, Khao Lak

Efter 20 dagar i Thailand är det snart dags för ett sista dopp i The Andaman Sea, njuta av en sista dusch i vårt vackra, rena hotellrum och bege oss mot Krabi flygplats för en ca 14 timmar lång resa tillbaka till verkligheten.

Efter en så här lång semester med i stort sätt bara slapp, sol, bad och mat längtar vi nästan hem till rutiner, jobb,vardag och ett nytt år. Det riktiga nyåret, i alla fall i min kalender är på hösten, eller hur?!

Min inre dialog går mest ut på att älska mig själv som den perfekta, operfekta gudinna jag redan är…och att vilja förbättra, finputsa, ändra beteende, tankar etc, så att jag blir en alltigenom härligare människa.

Jag har alla idéer, alla svar och all kämparglöd inom mig redan…nyckelordet, det lilla åtråvärda ordet stavas balans.

Nu längtar jag efter min lilla hårboll och att påbörja den andra delen av mitt år med hälsan i fokus.

Nu väntar nya rutiner, träning i parken, bra mat, ny spännande läsning (hittat e-böcker, fantastiskt när man vill läsa svenska författare och bor utomlands) och förhoppningsvis ett par, nya projekt!

Hoppas du mår bra och får en fantastisk helg ❤️

IMG_6313-0.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s