Att göra upp med offerkoftan!

Dag 216, Träningspass 60

Sedan igår eftermiddag 0 smoothies och bara naturlig kost, kött, ost, ägg, grönsaker och vatten. Känns bra. Regnet drar in om eftermiddagarna så idag tog jag mig till gymet för ett träningspass, sedan sen lunch och 30 minuters rygg och nackmassage.

Före..

IMG_6224.JPG

Efter 2 km frenetiskt kutande och 50 min träning med vikter och kroppsmotstånd…och 500 m avslutande rodd..

IMG_6223.JPG

Det var en pärs att gå till gymet, speglar överallt och tjock, tjock tjock. Tills jag skrek till mig själv SLUTA!!! Jag MÅSTE börja fokusera på det som är bra, inte det som är dåligt, både hos mig själv och andra..enda vägen till att bygga upp min mentala hälsa så Att jag kan stå emot dessa enorma, mörka stormar av moln och nedstämdhet. För de kommer, de där tankarna, var jag än är och vem jag än är med. Jag VILL INTE vara ett offer och svag – jag vill vara stark, tydlig, säker och stå för vem jag är, alltid!

Det är svårt att förklara hur underbart den här resorten är! Hjärtskärande vackert, fantastisk mat, inga kanter, inga irritationsmoment, allt är vara…perfekt. Här njuter jag verkligen och börjar smida lite mer konkreta planer angående framtiden, karriärbyte och vad jag egentligen vill göra med resten av mitt liv.

IMG_6230.JPG

Fastän molnigt, världens bästa utsikt och ljud för navelskådande. Nu iväg till marknaden för att kanske hacka ännu en Mulberry kopia 🙂

Hoppas du mår bra?! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s