En tjockis bekännelser

Dag 215, Khao Lak, Thailand

Här kommer en liten uppdatering från vår dag som blev ganska fantastisk alldeles underbar, till slut. Har ca 1000 bilder totalt som vi ska sortera när vi kommer hem men kan dela ett par som är tagna med mobilerna. De är såklart censurerade och det kanske ser ut som om jag är normalviktig men kom ihåg att vinkeln gör mycket…har sett många där jag ser gravid ut, med dubbelhaka och rynkor. MEN jag har en sådan enorm kameraskräck så om jag bara får ett par som kan sparas till eftervärlden är jag glad.

Idag kom vi ÄNTLIGEN till mitt favorithotell och nog Top 10 på mina favoritplatser i världen so far – The Sands i Khao Lak, ALLA andra hotell kan bara slänga sig i väggen.

Jag ska berätta om bröllopsdagen en annan gång – det höll verkligen på att gå totalt åt helvete- ett mirakel att det gick så bra!
Det känns fantastiskt att vara Christians fru och jag har fått ytterligare ett efternamn, ett som skvallrar om min nu förevigade koppling till Danmark – Østergaard.

Det är först nu, två veckor in i semestern som jag börjar komma ner i varv, har varit omöjligt innan bröllopet och så länge tjejerna var kvar kunde jag inte riktigt slappna av den här gången, tyvärr. Maten går ganska dåligt, blir ett par smoothies om dagen och igår åt jag pizza, försöker att inte oroa mig utan slappna av och NJUTA de sista 7 dagarna f här på The Sands är verkligen allt perfekt!!! Imorgon går jag till gymet och så börjar en period av eftertanke, omvårdnad och soulsearching! Rubriken – en tjockis bekännelser kommer sig av att min hjärna tänker som en tjockis, jag är heeeelt matfixerad, tänker bara på mat och varje måltid är en kamp och som vanligt är allting fettsnålt men fullt av socker eller pasta, pizza, bröd, bröd, bröd! Seriöst, sjukt svårt att äta sig mätt på riktig, sund mat. Jaa, jag äter curry och thaimat varje dag men det blir liksom lite trist efter 2 veckor. MEN fuck det! Jag har inte gått loss på crossianter, pannkakor etc på frukost i alla fall. Men jag får definitivt i mig mycket mer socker och mindre fett än vad mitt psyke och min kropp mår bra av. Enda räddningen är att jag vet att jag kan fixa det när jag kommer hem men önskar trots allt inte gå upp mer än 2 kg.

C’s döttrar och jag fixar innan vigseln, på grund av värmen körde jag au naturel, förutom ögonfransförlängningen jag gjorde innan jag åkte.

IMG_6143.JPG

Vet inte vad jag gör här, vet inte att S fotar, tror jag tar ett djupt andetag och laddar lite minuterna innan vigseln.

IMG_6177.JPG

En liten korning bild på oss som heelt nygifta, 40 grader varmt…

IMG_6149.JPG

Blandade bilder från världens bästa hotell on The shores of The Andaman Sea…kommer många fler senare..

IMG_1564.JPG

IMG_1566.JPG

IMG_1565.JPG

IMG_1555.JPG

IMG_1569.JPG

En reaktion på ”En tjockis bekännelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s