Jag lever

Ett kort inlägg! Jag har inte grävt ner mig men lämnar hotellet 06.50 på morgonen och kommer tillbaka vid 22-tiden. Imorgon öppnar vi vårt 8:e IKEA varuhus i Japan. Detta blir vårt nordligaste, beläget i Sendai, huvudstaden i det område som drabbades värst av jordbävningen och den efterföljande tsunamin 2011. Här har IKEA valt att öppna för att hjälpa det här katastrofdrabbade området att återuppbygga ekonomin, människors hem och bostäder etc. faktiskt ALDRIG så stolt över IKEA som jag är när jag lär om vad vi faktiskt bidrar med till lokalsamhället! Det betyder super mycket när ett internationellt företag bestämmer sig för att investera och expandera i ett område som andra flyr ifrån! Anyway är här måndag-söndag och räknar inte med att dyka upp förrän på andra sidan öppningen! Ledsen för att jag är M.I.A från allt och alla. Hoppas vara tbx snart!! Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s