6 ft under?!

Dag 184

Riktigt under isen, febrig med en hals som känns som en öppet, blodigt sår.

Försöker trycka i mig gröna drinkar med chili, ingefära och gröna grönsaker f att hjälpa immunförsvaret. Än så länge går det ganska dåligt. Trodde jag kunde promenera bort förkylningen igår så bokade Pt timme med Kym som tog mig på en 2 timmars promenad i den fuktiga Tokyokvällen. Tydligen ingen bra idé, vaknade utan röst idag.

Jag har inte alls panik över ALLT, jag är super cool 😉

Jag kommer förhoppningsvis tillbaka på andra sidan sommarförkylningen fr hell…

Hoppas du mår bra?! 🔆

2 reaktioner på ”6 ft under?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s