Smile like you mean it..

Dag 181

20140706-085653-32213138.jpg

Igår tog vi det extremt lugnt, läste, sov, kollade en hel säsong av ”The Borgias” drack lite vitt vin med mineralvatten och is, lagade hel rostbiff i ugn med ljuvligt, kryddig sås med pumpa som huvudingrediens. Så lätt att få lite ångest men samtidigt, det var planerat slapp och idag är vi totalt utvilade. Man kanske borde göra så oftare, bara föreställa sig att man är i en stuga på landet m ösregn och inrätta aktiviteterna efter det. Känns lite som vi haft semester. MEN idag skiner solen och alla dammtussar är super synliga 🙂

Vi ska äta tidig brunch med Johan & Charlotte och sen ta en eftermiddags picknick i Yoyogi park. Min vision f dagen är också att hitta en sladd från min Nikon camera till min Apple Ipad. Har världens finaste kamera som jag aldrig använder eftersom datorn är crashad och jag inte vet hur jag smidigt kan överföra bilder. Hade nog blivit lite skojigare härinne med bättre bilder.

20140706-090627-32787166.jpg

Så vila, träning, bra kost…idag får det bli lite bättre fokus på kosten och förberedelser f veckan som kommer!

Ha en superfin söndag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s