When you came in the air went out

20140705-111103-40263209.jpg

Dag 180, Träningspass 59
Idag tränade vi inne på gym för det regnar fortfarande här. 1 min på löpbandet på högsta motstånd eller 1 min på crosstrainern eller 1 min i roddmaskinen som inledning till varje set följt av vikter med ca 20 reps. Timmen gick jättefort, det var kul att prova ngt nytt och även om det blir svettigt inomhus också är det ingenting mot hur det är ute nu med nästan 100% luftfuktighet.

Ganska tung vecka med mycket jobb, minimalt med kolhydrater och jag har varit svag, skakig och haft enorm huvudvärk i 3 dagar. Jag har också haft en typ praktikant med mig hela veckan så ingen tid till att bara andas. I torsdags avbokade jag träningen med Kym för jag kände att jag knappt skulle fixa att köra hem själv, det var också första gången på 4 månader som jag avbokade en PT timme. Tror jag tog igen den idag.

Underbar känsla nu, tränat, varit hos veterinären, handlat mat, ätit ljuvliga kesoplättar och nu ska jag ha kvalitetstid med C resten av dagen. Ösregn utanför så läsa böcker, tidningar, se på film och mysa, perfekt!! Såg Grace OF Monaco och Trancendence med Johnny Depp igår, helt ok filmer men inget speciellt. OM någon sitter inne med tips – hit merom!

Tack för snälla, uppmuntrande kommentarer angående operationen. Jag hjular inte direkt av glädje, är sjukt osugen MEN nu kör vi, rakt igenom det onda bara – jag har ett mål, oavsett vad som händer, barn eller inte barn så MÅSTE jag vara stark, mentalt och fysiskt. Min väg till styrka är: vila, träning, bra kost och sömn! Finns inga andra vägar. Så här ett par timmar efter träning sitter effekten av endorfinerna fortfarande i!

Har översköljts ett par gånger av lycka redan! Lev väl därute!

Ps. En ny säsong av all time favoriten ”True blood” går också extremt bra ihop med Rainy season och sista, lediga helgen innan bröllopet. Nästa helg blir ett evigt race hos hudklinik, tandläkare och frisör.
Om du bara ska se 1 serie i sommar – SE ”Game of thrones” du kommer aldrig ångra dig!! Nu ska jag sluta, puss!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s