Lite låg..

Dag 175, Träningspass 58

20140630-190145-68505071.jpg

Var inte så kul hos farbror doktorn i dag. Långt framskriden endometrios som kan ha skadat äggledarna, de kan inte se för den är överallt. Extra illa är det där stora området på röntgenplåtarna som kan vara vätska efter min blindtarmsoperation förra året, eller någonting annat. Därför kan detta inte åtgärdas med en titthålsoperation utan måste göras med öppen kirurgi. Ett snitt som vid kejsarsnitt och ca 4 veckors rehabilitering. Jag tycker att jag har lyckats hålla humöret uppe ganska bra men det hör känns faktiskt ganska pissigt. Åkte och tränade med Kym direkt efter beskedet, ett superhårt hållkäften pass, hon har höjt ribban och varje set startar nu med 200 hopp, lägg till 30 grader varmt och 86% luftfuktighet så kanske ni anar hur vidrigt passet var. Men så snart sista plankan är gjord, kommer lyckokänslan, den mentala tröttheten – skönt! Lyssnade på Fredrik Wikingssons sommarprat på väg hem dock och då kom tårarna. Kanske för att jag har förra årets operation i färskt minne och det var rent ut sagt fruktansvärt!! Kanske för att läkaren sa att mina äggledare förmodligen är förstörda av all endometrios, kanske för att han sa att IVF är enda chansen, kanske för att C sa igår att han inte är säker på att han vill göra IVF, kanske för att med öppen kirurgi måste jag vänta till efter bröllopet och Thailand, kanske för att tiden verkligen känns som om den håller på att ta slut, kanske för att jag nu, när jag vet, förstår att jag har haft ont men trott att det var normalt, kanske för att jag nu förstår att jag har vetat länge men varit i förnekelse, kanske av bitterhet mot den läkaren som jag faktiskt gick till för två år sedan som istället för att ta prover, skrattade åt min barnlöshet och sa att jag bara skulle gå hem och försöka lite mer.

Det är mycket dumt att ta ut något i förskott, jag vet men jag har faktiskt lov att vara ledsen idag. Har en ny kurs jag ska hålla för första gången imorgon som jag borde träna på men jag tror jag sätter på en sorglig film och sörjer mitt angripna underliv…bara en enda kväll.

En reaktion på ”Lite låg..

  1. tessfriis skriver:

    Kära kära du… Jag lider verkligen med dig. Känner din ledsamhet ända in i själen. Jag skickar kraft styrka och energi till dig fina syster. ❤️❤️❤️ Ibland kommer livet emellan planerna. Det är sååå jobbigt och ledsamt. Ta väl hand om dig! 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s