Blixtrar & Dunder

Lång sovmorgon idag, vaknade 06.30 som vanligt men lyckades somna om och vaknade först klockan 11. Underbart!! Hysteriskt varmt idag! Jag provade bröllopsklänningen innan frukost och den sitter som ett smäck! Hade varit 100% om jag tappat ca 2 cm över höfterna men heller ingen kris om jag inte gör det.. Vi gick ut, köpte C”s bröllopskläder på Replay, krispig vit skjorta och tighta, beige jeans, om det är någon som är född till att bära jeans så är det C – sjukt snygga jeansben!

Så lätt livet är när man kan ha jeans igen tänkte jag innan jag gick ut, blåjeans, t-shirt och birkenstock så är man klar liksom. Öppnar dörren och får en chock – illvarmt. Forsätter dock ut i dagen med allt för varma kläder och de där åtråvärda jeansen har på bara en vecka gått från att vara f trånga, till helt perfekta till fruktansvärda. För stora, säckiga och hängiga på helt fel ställe. Jag gick in på H&M och köpte 3 sommarklänningar. Alla 3 perfekta f Thailand, 1 av dem till bröllopsdagen f det finns inte en chans att jag kan ha min bröllopsklänning på mer än Max 2 timmar för ceremoni och fotografering, sen kommer den att åka av. Så till middagen har jag nu köpt en vit med spets men kort och tunna axelband, den blir bra!

När vi var på väg hem, efter ett par timmar i parken kände jag nej, jag vill inte hem än. Hemma blir det träning, städning och matlagning, först vill jag sittopp uteserveringar och sippa på ngt kallt. Vi tog första bästa, precis när vi satt oss kom första åskknallen, precis ovanför våra huvuden och sekunderna senare regnet. Vi fick springa in och istället f att bar dricka en cola light och sen gå hem blev vi kvar i 4 timmar. En flaska rödvin, en grön curry och en mangodrink senare gick vi hem, lagom mulliga och Thailandssugna. Nu ska vi boka vårt bröllopshotell – de sista 6 nätterna med C’s döttrar vill vi inte tänka på prislappen utan bara njuta! Krav : ska gå att äta på stranden med facklor, finnas gym på resorten, strandutsikt och möjlighet f att hyra fotograf samt spa. Lutar väldigt mycket åt att vi efter Krabi och Railay beach, samt ett par nätter uppe i träden i Kao Sok nationalpark, avslutar med 7 dagar Maxrelax och bröllop i Kaoh Lak. Efter det har jag och C ytterligare ca 10 dagar kvar, känns såå sjukt lyxigt!!

Jag är så mycket i Thailandsmode nu att jag har svårt att tänka på något annat!

20140629-194943-71383601.jpg

Hittade en ekologisk deo – äntligen, den luktar lite myggspray men jag tvingade just C att lukta under mina armar hehe och trots att jag svettats som en GNU hela dagen, luktar jag inte alls svett! Fantastiskt!!

20140629-195201-71521322.jpg

Jag kommer inte bara äta och dricka ekologisk kokosolja varje dag, nu smörjer jag också in mig i bara kokosolja, ska bli intressant att se hur huden reagerar på det!

20140629-195358-71638785.jpg

Det var något av ett hak vi blev fast på i regnet men vad gör det när det finns vackra Shiraz viner?!

20140629-195537-71737799.jpg

Kym säger att jag ska hoppa hopprep 20 min/dag f att vara fit till bröllopet. 20 min!!??! Vet du hur länge det är. Tror inte jag kan hoppa 5 min. Hade tänkt testa ikväll men tror jag får vänta till imorgon.

Imorgon ska jag till farbror doktorn igen med mina fula röntgenplåtar. Håll tummarna för att det bara e cystor som kan tas bort lätt och elegant!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s