För jag har bara regn hos mig

Dag 173, Träningspass 57

Ännu ett träningspass hemma idag, det är Rainy season i Japan och det lämpar sig väldigt dåligt för träning i parken. Så idag fick det bli ca 45 min cirkelträning med massor av hopprep. Fettförbränning står ju högt på prioriteringsordningen och när man ska köra hemma är hopprep den bästa cardio man kan få.

20140628-090050-32450643.jpg

20140628-090119-32479059.jpg

Jag varvade in lite Russian twist, armhävningar och rumpsparkar också, bara för att jag kände för det :). imorgon, om jag inte ska träna med Kym ska jag nog ändå köra ett styrkepass, kombinerat med en power walk. Det är ju självklart inte samma sak att träna själv som med en PT men jag fick till ett hårt pass idag och det är jag ganska stolt över. Högröd, genomsvettig, darrig av utmattning i både armar och ben. Det är MYCKET jobbigare än vad det ser ut på bilderna 🙂

Nu ska jag göra en grön Smootie med broccoli och allt annat nyttigt jag kan komma på, perfekt helgfrukost. Efter frukost ska vi till en Farmers Market för att handla lite ekologiska grejer. Omkring lunch åker jag till Yokohama för att hälsa på en av mina absoluta favoritpersoner, min lärare i japanska som efter 2 år blivit en mycket, mycket kär vän !

Ikväll kommer en vän till Kym hem till mig och ska ge mig manikyr och pedikyr. Jag kom bara på att sist jag blev opererad så var nagellacken det första som rök. Tänkte därför be henne om att göra det i en neutral färg så de inte behöver ta bort det. När man är nedsövd är det nämligen så de håller lite koll på att man inte försvinner bort – genom färgen på naglarna. Skumt, jag vet, man hoppas ju de har nån manick som också håller koll på hjärtrytmen 😉

Måste klämma in en klänningsprovning någonstans idag också, nu är ju C hemma och kan hjälpa mig att få den på!

Ha en alldeles underbar dag där ute !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s