Hallelujah

Idag nådde jag mitt fjärde viktmål – med råge!!
79,1 Tjohoo – under 80, kommer inte ihåg när jag vägde det sist. Jag vägde nog mindre en kort period f 6 år sen när jag just kommit hem från en pilgrimsvandring i Spanien.
SÅ glad!! Jag har en låda där jag samlat en gammal favoritkjol, felköp som varit för små etc. Jag har nog ca 10 plagg där i lådan, allt från underkläder till jeans och shorts.
Vet ni vad?!
Jag kommer i allihopa nu!
Till och med de korta jeansshortsen i strl 40 som C kom hem med för en dryg månad sen, de som jag höll på att skratta ihjäl mig åt för han missbedömt storleken så fatalt.
Är det inte sjukt?! Allt sitter inte snyggt men jag kommer i och kan knäppa allt. Detta, trots att jag för mindre än en vecka sen åt tårta, drack snaps på midsommar samt knappt tränade på 2 veckor. Kan det vara det?! Att kroppen behövde lite paus för att sen bli chockad igen?! För helt ärligt vänner – allt handlar om är förbränning! Det handlar inte om att tjocka människor bara svullar och äter fel och det handlar definitivt inte om att smala människor bara äter sunt och rätt.

Det handlar om att komma på var, hur, när och varför din kropp hamnar i förbränningsmode. Jag vet fortfarande inte varför, har inte gjort något annorlunda, de senaste veckorna har jag ju tvärtom varit ganska slarvig och omotiverad. Sedan i måndags dock back on track och just nu otroligt taggad. 75 kg om 30 dagar känns ju plötsligt inte heelt omöjligt!

Kan såklart vända igen men nu vill jag bara få lov att vara glad och tacksam!!
Tacksam för livslust och drivet jag känner just nu!!

Hoppas ni har det bra därute?! Känns som alla e M.I.A, kan bara hoppas på att ni kommer tillbaka 😉

Om du som läser det här är skeptisk mot LCHF och tycker att det är en modediet och tycker att alla ska äta lite av allt…

Jag har 35 års erfarenhet att dieter, ätstörningar och kampen mot vågen. Snälla, söta människa, det är ingen diet – det är vägen ut ur ett livslångt fängelse så ja, ursäkta om det blir lite halleluja! Men seriöst – det är fruktansvärt att dietister, Livsmedelsverket etc fortfarande inte har gått ut och totalt dementerat att fett skulle vara farligt. Vi svenskar är ju så lojala och tillitsfulla, vi vill ju så gärna tro på vad farbror myndighet predikar. Jag vill gråta floder när jag tänker på alla människor som fortfarande lider varje dag, kämpandes mot hungerdemoner och kostråd som bara får dem att vilja äta ännu mer.

Jag slutade röka för 167 dagar sedan, jag äter massor med fett, smör, feta mejerier, avokado, fet fisk, fett kött etc och jag har gått ner 8,6 kg på de 167 dagarna. Ni som har följt mig här vet också att de största vinsterna inte har varit viktnedgången utan vad ett stabilt blodsocker har gjort för mitt humör, välbefinnande och livsglädje. För ett knappt halvår sen vilje jag dö varje morgon när jag vaknade. Nu skuttar jag i stort sätt upp ur sängen, redo för en ny dag. Det skulle kunna få vem som helst att bli religös!

Snälla, snälla människor därute, läs på ! Vänta inte, gör det nu!!
Ni som känner mig vet att det beskedet jag fick igår, förmodligen hade sänkt mig för ett halvår sen, men nu är jag känslomässigt stabil och trygg, nu kan jag hantera dåliga nyheter utan att gå under eller deppa ihop totalt.

Det har varit ett sjukt långt halvår, speciellt i vintras var det fruktansvärt tungt med humöret och uteblivande av resultat men jag är så SJUKT glad, tacksam, stolt, överraskad över mig själv att jag har fortsatt. Just idag känns det som jag står på en alptopp och ser ner över berget jag just bestigit.

Om jag kan göra det här, finns det då något som jag inte kan göra?
Jag tror faktiskt inte det- jag kan förmodligen lyckas med precis vad som helst som jag sätter mig för att lyckas med!

I”m The king OF The world!

En reaktion på ”Hallelujah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s