Håhå jaja

En olycka kommer sällan ensam. Asade iväg idag efter lunch, upp för backarna till parken där jag å Kym brukar träna. Släpandes på hund, träningsväska och en jätte stor IKEA påse med Kym’s födelsedagspresent. Kommer helt upp på toppen när det börjar åska och spöregna. Ni vet sådär så man är dyblöt efter 2 min. Jag springer hem med allt, hoppar in i bilen f att möta Kym vid stationen och där sitter vi, det slutar inte regna. Jag kör henne hem och tänker at nej, jag får väl träna själv ikväll då. Åker vidare till magnetröntgen, det tar tid och den där maskinen e ju helt galen. 30 min ska man ligga där inne medan maskinen låter som ett jaktplan på krigsstigen. Kom just hem, klockan är halv åtta. Inte skitsugen på att träna. Borde nog göra det ändå, 30 min..det e nog bra för mig,för mitt huvud. Jag vet att cystor är suoer vanligt med det är ju aldrig kul att behöva opereras, fast himla tur att de kan göra det ändå!

Undrar vad 2 sådana där cystor väger – jag är 300 gram för att komma under 80 kg – se där, inget ont som inte har något gott med sig 😉

Kanske blir lite träning ändå så jag får känna mig stark och frisk!!
Behöver ju mycket cardio nu, för att kunna pressa in röven i den fina klänningen.

På tal om barn..Mina finaste barnnamn: Dante och Vidar f pojkar, Maja och Idun för flickor. Tycker om ljusa, nordiska namn, gärna hämtat från mytologin, de får mig att tänka på ljusa sommarnätter, blonda små kalufser och smultron på strån.

Ok, nu kör vi – heja!!

En reaktion på ”Håhå jaja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s