Oh Vardagen

Som en kort, ganska bred person med jätte jätte stora bröst.
Så skulle jag nog beskriva mig själv i den första av brudklänningarna jag skickat efter.

Den här:

20140624-200619-72379572.jpg

Nu kanske ni undrar varför jag inte bara lägger upp en bild istället för att försöka förklara hur jag såg ut. Provade klänningen i 10 sek, blev fruktansvärt svettig och kan garantera att det var en engångs händelse. Otur bara att den inte gick att returnera – vill varna f Dressale.com, billigt men man handlar bara där en gång. En massa ful tråd som stack ut överallt och den kom i en mjuk, sladdrig plastförpackning.

MEN den här kom idag..

20140624-201225-72745974.jpg

Väntar på mina bikinis från Victorias Secret, när det har kommit kan jag prova, vill inte riskera att stå med en halv brudklänning över huvudet när det ringer på dörren. Det kändes helt annorlunda att öppna den här paketen, en prydlig pappersbox, en rosa, extra lång klädpåse att transportera klänningen i låg överst och sen hela den här…härligheten, tyll och siden. Den är så lång att jag måste hålla den högt ovanför huvudet och stå på tå om den inte ska släpa i golvet. Jag är helt pirrig…

Tänk om det är den!

Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s