Du e så söt min kära lilla ponny

20140623-200403-72243595.jpg

Dag 168, träningspass 55

Jag fick köra själv idag f Kym är sjuk och ska jag få till 3 pass den här veckan så var det nödvändigt med ett pass idag. Körde som på bilden *2 med 2*3 min uppvärmning genom att kuta upp och ner för trappor och så 10 min stretch att runda av på. Jag fick i alla fall upp pulsen, svettades och blev trött i armarna. Gjorde push-Ups och plankan som avslutning. Jag blir liksom aldrig bättre på plankan, det enda som händer är att ryggen håller på att gå av.

På väg hem i bilen idag, såg jag någonting ligga på motorvägen, strax före min avfart. När jag kom helt tätt på såg jag att det var en liten, liten, kanske 6 veckor gammal kattunge. Jag vet inte om den var död men det tror jag, det hade varit livsfarligt att stanna, omöjligt faktiskt. Den var helt perfekt, så vacker, helt oförstörd och mitt hjärta skriker högt. Vet inte hur jag ska få bort den bilden ur huvudet för det är ju så sorgligt. Jag sjunger gamla barnvisor högt för mig själv och kramar hårt på Stella för att få tillbaka det oskyldiga i livet. Inte ens ett träningspass fick bort där klumpen i halsen.

Får rengöringsfnatt så snart C åker, dammsuger, plockar, bäddar rent, är inte det lite knäppt?! Borde det inte vara tvärtom, att det är roligare att städa för den andres skull?! Jag städar så klart innan han kommer hem också men det är inte med samma hjärta och frenesi! Kanske bara betyder att jag prioriterar att umgås med C när han väl är hemma?! När blev jag så härlig?!

Båda mina närmsta vänner har fått barn nu, den äldsta blir ett år senare i veckan. Hennes mamma skickade en film på henne idag där hon vinkar till kameran. Hon går omkring, äter själv och har en massa blont hår på huvudet. Hon som var en liten skit bebis i julas som bara sov men som just lärt sig att vända sig om till mage på skötbordet. Det känns helt bisarrt men det är väl så det är, tant Anna kommer på besök suckar och säger – men herregud vad stor du har blivit. 🙂 så fint, bebisar, varma små hundar och hallon på ett strå. Nu vidare ut i kvällen – det här är ju Nystart 3,0, har inte tid att sitta här och häcka!!

❤️ kärlek och jordgubbar åt alla!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s