Dagen efter…

Midsommar blev en underbar liten historia, går det överhuvudtaget att misslyckas med midsommar?! Jag hade den största klädkrisen i mannaminne och var beredd att ställa in, som tur var gjorde jag inte det 😉 vi var en blandad skara av svenskar, danskar, japaner, belgare, australier, rumäner och engelsmän. Jag glömde att ta bilder, helt sjukt! Det är otroligt vad lite vita dukar, matjessill, knäckebröd, snapsglas och svenska flaggor kan göra för att skapa midsommarkänslor. Jag gjorde mitt yttersta för att hålla igång snapsandet och speciellt snapsvisorna, jag älskar det och att förklara midsommar traditionerna och dess ursprung. Älskar att se folks ansiktsuttryck när det går upp för dem att vi leker små grodor kring en jättelik fallossymbol, sjunger oändliga hyllningar till 40 % sprit, badar nakna mitt I natten och hetsäter jordgubbar! De flesta utlänningar tror att vi har världens fylleslag, men det är ju det som är det fina – att vi lyckas med allt det där utan att bli fulla. Suck, jag älskar midsommar, maten, sommarkläderna, blomsterkransarna, dukningen – allt!! ❤️för mig är det den perfekta högtiden och jag firar den som en hyllning till naturen och livet!!

Idag har det regnat och trots utebliven baksmälla ockuperar vi soffan, tar små middagslurar, går omkring i pyjamas och ser film. Helt underbart! Imorgon åker C upp till Sendai igen och jag har 5 veckor av rutiner, hälsa, träning och energi framför mig -love it!!

Min PT Kym och hennes man kom till festen igår, ganska sent och ganska glada efter en picknick men det var riktigt kul att umgås med henne normalt. Hon är bra, riktigt bra. Jag känner ju att hon har förändrat mitt liv, utan henne hade det här inte gått. Hon känner likadant, hon flyttade hit med sin man,, som är chef på ett stort bolag och alltid jobbar. I Australien hade hon 2 jobb, ett stort nätverk och massor med vänner. Här blev hon totalt isolerad på grund av språket och att hon inte jobbar. Jag visste ju inte det här när jag ringde henne men då hade hon varit väldigt nere och isolerad i ca 2 år och var på vippen att ge upp och flytta hem, utan sin man. Så ringde jag och började träna, introducerade henne för mina kollegor och vänner, vilka flera också har blivit hennes klienter. Så nu känner hon sig behövd, kommer ut och träffar folk och känner sig inte fullt så beroende av sin man. Det är ju en riktigt stor och fin bonus i den här historien, att även någon annan kan bli glad av min livsstilsförändring!!

Nu – fort tillbaka till slappet 🙂 Ska fixa lite hemmagjorda hamburgare först, med en skiva bacon, avokado och ost – mums!

Fick förresten just ett paket från min pappas fru, en bok till mig och massor med marsipanbröd till C. Hm.

20140622-191647-69407336.jpg

En reaktion på ”Dagen efter…

  1. friisen skriver:

    Det låter som att du mår bra vännen! ❤️ JMidsommar är en av mina absoluta favvosar också, sååå härligt! 🍓🌸🌻💛 Men Gud så roligt att din resa också hjälper andra! Du är såååå bra!!! Stor kram 😘🎈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s